GDPR, cookie- og persondatapolitik


I mariannebrahe.dk’s persondata- og og cookiepolitik finder du information om, hvilke oplysninger jeg gemmer om dig, når du bruger hjemmesiden.

Du får her en gennemgang af, hvad jeg bruger data til og hvordan jeg opbevarer dem – og en gennemgang af, hvordan du har mulighed for at slette eller opdatere dine data.

Jeg behandler altid dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven og de gældende love i Danmark.

Siden her bliver løbende opdateret. Sidst opdateret den 15. maj 2018.

Persondatapolitik – de personoplysninger jeg får om dig, når du:

  • Besøger og bruger mariannebrahe.dk
  • Ringer eller sender e-mail til mig
  • Skriver en kommentar til et af mine blogindlæg
  • Skriver til mig via sociale medier

Hvilke persondata gemmer jeg

Det er kun få personlige data, jeg gemmer fra dig. Det gælder data, jeg har brug for til at lave en hjemmeside til dig f.eks. adgangskoder til din hjemmeside og Google Analytics. Jeg gemmer også din e-mailadresse, når du sender mig en e-mail. Det samme sker, når du skriver en kommentar til et af mine blogindlæg.

Jeg gemmer kun inden for rimelighedens grænser og kun alt det nødvendige, for at jeg kan hjælpe dig med din hjemmeside og digitale kanaler. Enkelte data er jeg nødt til at gemme i op til 5 år. Det gælder f.eks. de informationer, som jeg får af dig på fakturaer.

Hvilke persondata deler jeg med andre

Det er kun anonyme data, som når du klikker rundt på mariannebrahe.dk, som bliver samlet og delt anonymt med Google Analytics. Jeg bruger endnu ikke scripts på min hjemmeside til at målrette min annoncering på andre medier.

Via Google Analytics indsamler og behandler jeg følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Min Google Analytics opbevaring af bruger- og hændelsesdata er sat til at gemme disse oplysninger i 38 måneder.

Hvad gør du, hvis du vil have data slettet?

Kontakt mig, så sørger jeg for at slette dine data hurtigst muligt. 
Dataansvarlig: Marianne Brahe, til@mariannebrahe.dk, telefon 6037 5707.

Personfølsomme data – jeg gemmer intet på skrift eller på mail

Personfølsomme data er i ordets bedste forstand, nemlig: personlige oplysninger, som er ekstra følsomme. Det kan være din økonomi, politisk holdning eller helbred. Jeg gemmer kun personfølsomme data efter aftale med dig – og jeg gemmer kun følsomme data, som du vælger at give mig. Du kan f.eks. mundtligt have fortalt mig om nogle udfordringer med din forretning eller andre ting. Disse vil ikke blive nedskrevet eller delt med andre!

Husk, at hvis du kommer til at dele noget personfølsomt på e-mail til mig, så er dine oplysninger ikke beskyttet, da e-mailsystemer ikke kan garantere dette. 

Cookies

mariannebrahe.dk bruger også cookies til at indsamle anonyme data om brugen af hjemmesiden. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere.

Cookies bliver gemt på din computer, mobil eller iPad, så Google Analytics kan tælle nye og tilbagevendende besøg. Cookies kan ikke skade og indeholder ikke virus osv.

Analyse-cookies

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Sikkerhedscookies

Wordfence: Wordfence er et sikkerhedsprogram, som samler IP-adresser og cookies fra besøgende på mit website for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb.

Cookies slettes af sig selv efter et vist antal måneder. Du kan også tjekke dette i din browser. Her kan du også slette dine cookies af og til. Se vejledning til, hvordan du kan slette cookies på minecookies.org/cookiehandtering/

Pin It on Pinterest