Jobskifte marts 2017: E-commerce-konsulent hos Røsfeld A/S

Posted By Marianne Brahe on 28 jan, 2017 | 0 comments


Efter knap 5 år som digital marketingansvarlig hos Altibox i Skanderborg har jeg sagt min stilling op. Det har været mange gode og udfordrende år med gode kolleger, en plads med den smukkeste udsigt over Skanderborg sø – og et job, som jeg i høj grad selv var med til at forme i takt med virksomhedens behov for satsningen på digitale aktiviteter – alt lige fra planlægning og udførelse af digitale kampagner, redesign af web, start-up af e-mail-marketing og automatisering, sociale medier og contentplaner, PR og mange andre spændende kommunikationsopgaver.

Nu har jeg fået nyt job hos Røsfeld A/S i Egå som ecommerce-konsulent. Røsfeld A/S er en af Danmarks mest erfarne leverandører af kontorartikler og møbler. Her venter mange nye spændende projekter og opgaver blandt andet udvikling af webshop, SEO- og SEM-optimering, content marketing, digital kommunikation, e-mail-automatisering og ikke mindst at bygge bro mellem den digitale markedsføring og sociale medier.

Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet i det nye team og til at lære en ny verden af kontorartikler og møbler at kende.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest