Nyt look and feel for Facebook-sider

Skrevet af Marianne Brahe den 12 feb, 2011 | 0 kommentarer


Ændringerne træder i kraft den 10. marts 2011 – og du vil snarest få mulighed for at afprøve det nye Facebook-format. Der kommer flere ændringer, der giver dig nye muligheder – til det bedre, som jeg kan læse mig til i dag i nyhedsbrev fra Involver.

Her et udpluk af de nye muligheder for Facebook-sider:
1) En foto-stribe over væggen – med de nyeste billeder, som du har lagt ud (Personlige profiler har allerede haft mulighed for at afprøve dette).
2) Faneblade kommer til at ligge til venstre under sidens profilbillede.
3) Profilbilleder bliver reduceret fra 200 x 600 til 180 x 540 pixels.
4) Mulighed for at vise, hvem der administrerer siden.
5) Bedre faciliteter til at indsætte iFrames.
6) E-mail-notifikationer til administratorer når brugere skriver indlæg og kommenterer.

Foto-stribe i stedet for faneblade over væggen

Faneblade kommer til at ligge til venstre under sidens profilbillede. Det betyder, at der nu bliver gjort plads til en fotorække øverst, der giver et dynamisk element, som efter sigende vil forbedre udseendet. Billederne bliver hentet blandt de nyeste, som du har postet til din væg, men omfatter ikke billeder indsendt af fans. Fanebladene, der nu bliver rykket ud til venstre, vil give dig mulighed for at lave længere navne.

Det lyder alt sammen rigtig godt, men afprøv først det nye format ved at klikke “preview” på toppen af din side, før du foretager dig ændringerne. Du kan nemlig ikke gå tilbage til den gamle opsætning, når du først har valgt at ændre til det nye.

Mulighed for at vise, hvem der administrerer Facebook-siden

Med den nye opsætning for Facebook-sider kan diskussionen om, hvorvidt man skal underskrive med sit navn ved hver kommentar eller ej, ophøre. Nu kan du ret simpelt vise, hvem der administrerer siden.

På din Facebook-side vælger du “Vis alt” i øverste højre hjørne. Her kommer du direkte ind i administrationsmodulet, hvor du kan tilføje administratorer. Indtast navn på personen, som du vil udnævne som administrator, indtast dit FB-password og personen er tilføjet.

Herefter går du et par trin op i menuen til venstre, hvor menupunktet “Udvalgte” ligger. Klik ind og vip af, hvem du vil vise som administrator på din Facebook-side.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest