Marianne Brahe


Marianne BraheSom uddannet digital journalist og multimediedesigner er jeg nysgerrig og hele tiden drevet af at afprøve nye medier, metoder og værktøjer. Jeg har 15 års erfaring med digital marketing og kommunikation strategisk såvel som operationelt. Derfor har jeg stor faglig indsigt og gode færdigheder i at sætte nye projekter i gang – især e-mail marketing, content, sociale medier og websites. Jeg er indholdsproducent til fingerspidserne – altid med formålet at skabe bedre kundeoplevelser, trafik til website og gode søgeresultater.

Jeg har en stor forståelse for sociale medier, og jeg sætter pris på de muligheder, der følger med tilstedeværelsen på sociale medier: dialog, interaktion, forståelsen for kundernes behov og de kommercielle muligheder.

Kreativ og produktiv

Med 15 års erfaring, et hoved fuld af idéer og handlekraft, er der ikke langt til udførelse og effektmåling. Som den digitale nøgleperson er jeg i stand til at lede projekter og køre dem i mål, og jeg tager gerne både rollen som projektleder og ‘håndværker’.

På de sociale medier er mine redskab fængende og modtagerorienterende tekster, grafik og billeder – og målretning med henblik på engagement, trafik til hjemmesiden og salg. Jeg har en god udviklet sans for at møde brugerne og kunderne, hvor de er på de forskellige kanaler.

Som medarbejder og kollega

Jeg trives i høj grad med selvstændigt ansvar og en hverdag med både store langsigtede projekt og mindre opgaver. Jeg er vant til at arbejde sammen med både ledelse, kolleger og eksterne partnere. I produktive teams bidrager jeg med iderigdom, positivitet og fremdrift, hvilket gør mig til en imødekommende og engageret samarbejdspartner.

Se også min LinkedIn-profil

Husk du er velkommen til at kontakte mig på 6037 5707, hvis du har spørgsmål.

Mit fritids-jeg

  • Kvalitetstid med min søn på 12 år – tegning, gaming, løb, SUP, MTB – og en årlig skiferie og lidt surfing om sommeren
  • Familie og gode venner, en tur i bio, ud at spise god mad eller en koncert
  • Blogging om interessante faglige emner

Pin It on Pinterest