Om Marianne Brahe


Digital kommunikation, content og webprojekter

Marianne BraheJeg er uddannet digital journalist i januar 2007 og multimediedesigner i december 2002 og har 15 års erfaring med webkommunikation, projektledelse, digital og content marketing.

Jeg tager helst en central rolle i at skabe vindende kundeoplevelser og brænder for at varetage content-ansvaret, online synlighed og hjemmeside. Jeg har evnen til at møde brugerne med relevant indhold, modtagerorienterede tekster, billeder, grafik, video og gode call-to-actions, som resulterer i engagement, trafik og konverteringer.

Både strategisk og udførende

Med min indsigt og erfaring i digital markedsføring og kommunikation på et strategisk og operationelt plan, har jeg stor faglig indsigt og gode færdigheder i at sætte nye projekter i gang – især e-mailmarketing, content marketing, sociale medier og hjemmesider. Jeg er indholdsproducent til fingerspidserne og holder meget af at skrive – altid med formålet at skabe bedre kundeoplevelser, kundefastholdelse, trafik til hjemmeside, søgeresultater (SEO) og flere kliks.

E-mailmarkedsføring og sociale medier

Jeg har stor erfaring med sociale medier, faktisk siden 2009 med udgivelsen og varetagelse af wupti.com’s Facebook-side, siden Altibox Danmark og Røsfeld A/S og en række mindre Facebook-sider. Jeg sætter pris på de muligheder, der følger med synlighed og tilstedeværelse på de sociale medier: dialog, engagement, branding og forståelsen for kundernes behov. Det er ekstremt motiverende at arbejde målrettet med de forskellige annonceringsmuligheder mod interesser, besøg på specifikke sider på hjemmesiden og webshop osv.

På de sociale medier er mine redskaber: contentplaner, modtagerorienterede og fængende tekster, grafik, billeder og video samt gode CTA’er, som fører til handling. Målretning med henblik på engagement, trafik til hjemmesiden og konverteringer.
Jeg har med min erfaring opnået en god udviklet sans for at møde brugerne og kunderne, hvor de er på de forskellige kanaler.

Ligeledes brænder jeg for at sætte mål på e-mailmarkedsføringen, lave unikt indhold og gode tekster, som din målgruppe klikker ind for at læse og gerne konverterer på. Et af mine specialer fra mine ansættelser hos wupti.com, Altibox Danmark og Røsfeld A/S var netop at opbygge e-mailmarkedsføringen med planlægning af indhold, tekstforfatning, målsætning, optimering og rapportering. Derudover var jeg projektleder på at sætte marketing-automation i værk. 

I min seneste ansættelse hos Røsfeld A/S opnåede jeg en CTR-stigning (click-through-rate) på 120% og en omsætningsstigning på 2.900%. Det vil jeg tillade mig selv at være lidt stolt af.

Målrettet, kreativ og produktiv

Med 15+ års erfaring, et hoved fuld af idéer og en vis utålmodighed for at føre tingene ud i livet, er der aldrig langt fra idé til udførelse og effektmåling. Altid med forbedringer for øje.

Som din digitale marketing-nøgleperson er jeg i stand til at lede projekter og køre dem i mål, og jeg tager gerne både rollen som projektleder og ‘håndværker’. Jeg går altid gerne en ekstra mil og sætter virksomhedens og kundens tilfredshed meget højt. Jeg er konstant nysgerrig, tør udfordre og har en god gennemslagskraft i kraft af min erfaring.

Som medarbejder og kollega

Jeg trives i høj grad med selvstændigt ansvar og en hverdag med både store langsigtede projekt og mindre opgaver. Jeg er vant til at arbejde sammen med både ledelse, kolleger, kunder og eksterne samarbejdspartnere og arbejder altid på at opretholde gode relationer.
I produktive teams bidrager jeg med idérigdom, gå-på-mod og fremdrift, hvilket gør mig til en engageret samarbejdspartner. Jeg deltager gerne i sociale arrangementer og melder mig gerne til at stå i spidsen for f.eks. et DHL-løbearrangement eller lignende.

Se også min LinkedIn-profil

Husk du er velkommen til at kontakte mig på 6037 5707, hvis du har spørgsmål.

Mit fritids-jeg

  • Kvalitetstid med min søn på 12 år som tegning, gaming, løb, SUP, MTB – og helst en årlig skiferie og en smule surfing om sommeren ved Bork eller Hvide Sande
  • Familie og gode venner, en tur i bio, ud at spise god mad eller en koncert
  • Blogging om interessante faglige emner
  • Min have

Pin It on Pinterest