Tøjdyr for skolebøger

Skrevet af Marianne Brahe den 12 nov, 2010 | 0 kommentarer


I den søde juletid benytter mange virksomheder sig af at donere til velgørenhedsprojekter. En af disse virksomheder er møbelgiganten IKEA, der netop har startet den årlige tøjdyrs-julekampagne.

Siden 2005 har IKEA i perioden fra 1. november til 23. december doneret 1 Euro for hvert tøjdyr, der bliver solgt i varehusene og via IKEAs hjemmeside. Donationen går til UNICEF og Red Barnet og er øremærket dårligt stillede børns ret til en uddannelse.

Tøjdyr for skolebøger, IKEAFor hver solgt tøjdyr kan et barn eksempelvis sikres et sæt undervisningsmaterialer bestående af blyant, blyantspidser, viskelæder og notesblok.

På IKEAs hjemmeside kan du finde en interaktiv flash-side, hvor børn og voksne kan klikke, læse, lytte og lege sig til information om projektet, hente malebøger og se videoer. Flashen er fyldt med søde animerede tøjdyr og fuglekvider. Der mangler dog en smule julestemning efter min mening.

Tøjdyrskampagnen på Facebook

Tøjdyrskampagnen er også integreret med de sociale medier, så der er gode muligheder for at sprede budskabet. På Facebook kan du give “Et synes godt om” til siden “Sammen gør vi en forskel”, hvor du blandt andet kan købe et tøjdyr og følge donationen.

Lige oven over er et billede af vores bidrag til kampagnen – to mega bløde bamser :0)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest