Webrytteren.dk er Marianne Brahes nye ‘butik’ ;-)

Skrevet af Marianne Brahe den 29 maj, 2020 | 0 kommentarer


Ak, min forsømte blog her på mariannebrahe.dk. Det skyldes, at jeg har været optaget af mit tidligere fuldtidsarbejde. Nu er jeg ledig og søger job. Men i mellemtiden har jeg startet bibeskæftigelse som freelance webdesigner og digital marketingkonsulent med min nye hjemmeside webrytteren.dk.

Der ligger allerede flere spændende opgaver for – og så har jeg så mange idéer til min hjemmeside, markedsføring og digitale kanaler, som jeg glæder mig til at få prøvet af.

Som jobsøgende på udkig efter det bedste job i mit felt, så er det dejligt at have noget at bestille, som jeg virkelig brænder for. Min arbejdsglæde, mit drive og faglige ballast bidrager til kvalitet, fremdrift i opgaveløsningen og tillidsfuldt samarbejde.

Kig ind på webrytteren.dk – freelance webdesigner og digital marketingkonsulent – og se, om jeg kan være dig behjælpelig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest