SEO / søgeoptimering
Bliv synlig i søgeresultater

Søgemaskineoptimering er et benhårdt men spændende arbejde om at komme til tops i Google.

Kom frem i søgeresul­taterne med SEO

Når jeg designer en hjemmeside, har jeg søgeoptimering med lige fra begyndelsen af designfasen. Det vil sige, at jeg klarlægger hjemmesidens logiske informationsarkitektur i form af hovedmenu, undermenuer og interne links. Det er ikke ligegyldigt, hvordan strukturen bygges og hvilke titler, du giver dine sider og menupunkter. Samtidig sørger jeg for, at overskrifter, underoverskrifter, brødtekster, metabeskrivelser, URL’er og titler er optimeret til hjemmesidens struktur og til søgemaskinerne.

I det arbejder ligger der søgeordsanalyser, On-Page SEO, interne links og grundlæggende teknisk SEO. Hele SEO-fundamentet får du, når du vælger med i prisen, når du får designet en hjemmeside hos mig. Jeg lægger vægt på at levere hjemmesider, som fungerer teknisk, er mobilvenlige og søgeoptimeret. Derfor bringer jeg altid min viden og erfaring i spil.

Læg kræfter i godt og relevant indhold

Alt peger på, at mængden af tekst er afgørende for dine placeringer i søgemaskinerne. Tekstmængden er altså også et parameter, jeg vejleder dig i udarbejdelse og tilpasning af On-Page-indhold.

Jeg har dog allermest fokus på kvaliteten og relevansen af teksterne end kvantiteten, da Google efterhånden er så intelligent, at den viser de resultater, der giver mest relevante og unikke.

Tekster skal være letfordøjelige, relevante og skal præsenteres på brugervenligt og engagerende. Det er vigtigt at bemærke, at godt indhold ikke udelukkende er tekst. Dine tekster skal også understøttes eller ledsages af videoer, grafik og/eller billeder.

Visuelle elementer er ekstremt effektive til at fastholde de besøgendes opmærksomhed, og i nogle tilfælde kan du ofte kommunikere en masse hurtigt og mere effektivt ved at understøtte med video og visuelt indhold.

Har du brug for hjælp til SEO?

Skal du have hjælp til SEO? Så tøv ikke med at kontakte mig om en uddybende og uforpligtende snak. Udfyld formularen nedenfor eller ring 60 37 57 07.

SPARRING OM
TYSK OG BILLEDKUNST
Udfyld formular

Du er også velkommen til at ringe til mig på 60 37 57 07.