En dille på de sociale medier breder sig i øjeblikket. Trenden handler om, at man efterligner mannequiner, står musestille i en sjov situation. Den såkaldte Mannequin Challenge. Der er ikke tale om modemannequiner eller om enkeltstående personer. Udfordringen er, at man opstiller hele scenarier, hvor flere mennesker står helt stille samtidigt, hvilket gør det betydeligt sværere. Efter sigende er trenden opstået i USA blandt high school-elever. Nu kom den til Altibox. 

Med Michelle Obama og NBA-holdets video frisk in mente og Ultra Nyts udgave fra gårsdagens nyhedsudsendelse, ja så kunne det som sædvanligt ikke gå hurtigt nok med at få iscenesat en mannequin challenge med mine gode kolleger hos Altibox torsdag morgen. Genialt.

Men jeg blev ringet op, at min søn desværre var blevet syg. Så optagelsen måtte lige vente til fredag, desværre ville det betyde en udgivelse på Facebook lige netop på Black Friday, hvor Facebook var ved at blive ædt op af tilbud her og der.

Mannequin Challenge og koblingen til Altibox?

Fredag morgen, i gang igen på job. Vores mannequin challenge skulle nødigt virke som en ligegyldig underholdningsting uden yderligere værdi for kunderne. Så koblingen blev, at det jo er noget rigtig skidt, når internettet fryser. Opslaget på Facebook gav jeg vinklen gode råd til bedre wifi – og med opfordringen at tage kontakt til os, hvis man oplever problemer.

I min notesblok skitserede jeg hurtigt nogle positurer til kollegerne og idéer til rekvisitter – og det resulterede i en god og spontan blanding af, hvad mine kolleger selv havde lyst til. To prøveoptagelser – og to kolleger, som knækkede sig af grin midt i den frysende alvor. Men det lykkedes allerede i 3. forsøg.

Der var heldigvis ikke langt fra idé til udførelse takket være mine kolleger og chefer, som bakkede op om idéen og tog sig tid til optagelsen.

Se Mannequin Challenge hos Altibox

Læs nyeste blogindlæg