Bliv synlig på nettet
SEO, some, e-mail

Få flere loyale og konverterende besøg med min hjælp til SEO, sociale medier og e-mail marketing.

Bliv synlig på nettet og få flere loyale besøg

Webrytteren finder den mest effektive kombination af digitale marketingkanaler, som passer netop til din virksomhed. Jeg har strategisk og operationelt fokus på tre digitale marketingkanaler nemlig e-mail marketing, sociale medier og søgeoptimering (SEO)  ud over naturligvis din hjemmeside. 

Med kendskab til forskellige brancher og 15+ års erfaring i især de tre markedsføringskanaler, tilbyder jeg dig en forretningsorienteret og analytisk tilgang for netop din virksomhed. Har din virksomhed brug for vejledning i forhold til øvrige marketingkanaler, kan jeg være behjælpelig, men rent praktisk vil jeg finde en samarbejdspartner, som kan være behjælpelig med det udførende arbejde. 

Det får du også her

E-mail marketing

Nyhedsbrevet er ofte den mest effektive og konverterende kanal. Du har kontrol over leverancen, og er ikke oppe mod algoritmer som på sociale medier.

E-mail marketing

U

SEO

SEO handler om at få brugerne på Google til at finde din hjemmeside på relevante søgeord — og ikke mindst at klikke ind på lige netop din hjemmeside.  

SEO

Sociale medier

Vær til stede på de sociale medier, publicer relevant indhold og opnå trafik til hjemmeside og konverteringer. Husk at tænke målgruppe før valg af kanal.

Sociale medier

Jeg er ikke din leverandør, men din samarbejdspartner

Vælger du mig som din digitale marketingkonsulent, vil jeg garantere dig en god og løbende dialog. Du vil få en dedikeret og strategisk rådgivning, der sikrer, at du får mest muligt ud af din hjemmeside og din digitale markedsføring.

“Leverandør” har en klang af envejsleverance, produktion efter standarder eller envejskommunikation, så jeg vil egentligt hellere være din digitale samarbejdspartner end en leverandør, som du laver en aftale med. Jeg håber også, at vi kan indgå et langvarigt samarbejde  også hvis dine ressourcer er knap til at holde de nye implementerede digitale kanaler i gang. 

Ender du alligvel ikke med at vælge mig som digital marketingkonsulent og samarbejdspartner, vil jeg gerne give et par gode råd, så du ikke køber katten i sækken.

  • Bed om et oplæg, inden du beslutter dig, så du ved, hvad du kan forvente dig
  • Bedøm ud fra erfaring og referencer
  • Pris og kvalitet hænger som regel sammen
  • Topplaceringer i Google kan IKKE garanteres

SPARRING OM
TYSK OG BILLEDKUNST
Udfyld formular

Du er også velkommen til at ringe til mig på 60 37 57 07.